10 Ocak 2014 Cuma

Adana'da Silah Yüklü İddiası ile Otobüs Durduruldu.. Adana Alarmda ..

Adanada silah yüklü otobüs iddiası









Esed hain elleri yine kirli oyun peşindeler. Silah yüklü olduğu iddia edilen bir otobüs Adana'da  polis tarafından durduruldu. Otobüs aramaların ve işlemlerin yapılması için Adana Emniyeti Özel Harekat Müdürlüğü'ne çekildi.

Polisin bu konuda yanıltılmış olması yada Esed'in kirli oyunlarından birini yine gizleyecek katillerin bir tuzağı olduğu hakkında yakında emniyet açıklama yapacaktır.
Eğer ülkemiz bir silah sevkiyatı yapsa bu genel kurul başkanlığının izni ve gizliliği ile yapılması ve bundan polisin bile hareket edemiyecek olmasının düşünüldüğünde bu oyunu esed taraftarlarının ülkemizi sırf karıştırmak ve cinayetlerini gizlemek için yaptıkları her zamanki bir girişim olarakta kalabilir.

Adana'da, silah yüklü olduğu iddiası ile Emniyet Özel Harekat Müdürlüğü'ne çekilen otobüs operasyonuna Savcılık el koydu, otobüste aramaların yapıldığı yanlıca emniyet durumu gizli tuttuğu öğrenildi.  Adana'da durdurulan otobüsün 01 CGU 01 plakalı Uzmanlar Turizm çalışmaktadır. Otobüste 30-40 kasa kadar bixi makinalı tüfek mermisi ile doçka ağır makinelinin mermisi ve kanas suikast silahı mermilerinin olduğu söylenmektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder